«Βελτιστοποιήστε την διαδικτυακή παρουσία σας και τις πωλήσεις σας» το νέο δικτυακό σεμινάριο από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 

Συνεχίζονται τα Σεμινάρια Τουρισμού από το κορυφαίο Κολλέγιο στην Ελλάδα το Μητροπολιτικό και το τμήμα της σχολής τουρισμού.

Το πρώτο σεμινάριο ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και την συμμετοχή 90 διαδικτυακών σπουδαστών από την Σκιάθο τις Β. Σποράδες αλλά και ολόκληρη την Επικράτεια ενώ μια ενότητα ακόμα προστίθεται προς παρακολούθηση το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στις 19:00

Τίτλος του σεμιναρίου είναι : Βελτιστοποιήστε την διαδικτυακή παρουσία σας και τις πωλήσεις σας με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Δαρδούφα

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ : http://www.formexperts.com/forms/BNVG1KIWO6O5

Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα

 

Προτεινόμενα περιεχόμενα του «Βελτιστοποιήστε την διαδικτυακή παρουσία σας και τις πωλήσεις σας.»

– Ο ρόλος του περιεχομένου (φωτογραφίες, παροχές, κείμενα. Πόσο σημαντικά είναι και πως επηρεάζουν; Τι άλλο περιλαμβάνει το περιεχόμενο;)

-Η εξισορρόπηση των καναλιών/πηγών κρατήσεων (direct, OTAs, B2B, κλπ) και το κόστος ανά κράτηση (πως να επιλέξω τι κανάλια κρατήσεων θα χρησιμοποιήσω; Τι επηρεάζει την επιλογή; Πόσα δωμάτια να δώσω σε κάθε κανάλι;)

-Ομοιογένεια τιμών (parity). Είναι απαραίτητη; Ναι/όχι και τι εναλλακτικές υπάρχουν; (Είναι υποχρεωτικό να έχω τις ιδιες τιμές παντού; Ναι/όχι και γιατί; Τι συμβαίνει αν το κάνω και τι αν όχι;) Πως επηρεάζει την παρουσία μου σε διάφορες πλατφόρμες;

-Ερωτήσεις και απαντήσεις με τους συμμετέχοντες

 

DardoufasΣύντομο βιογραφικό εισηγητή

Ο Αλέξανδρος Δαρδούφας είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων Αθήνας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο του Surrey, και κάτοχος 2ου μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, έχει υπάρξει και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με κατεύθυνση στη στρατηγική yield management σε επίπεδο προορισμού. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά και λίγα Γερμανικά.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων έχοντας εργαστεί σε ομίλους όπως η Accor και η Booking.com. Η εργασιακή του εμπειρία αποτελείται από πλειάδα διαφορετικών θέσεων σε ξενοδοχεία της Αθήνας (κυρίως σε θέσεις Director of Sales & Revenue, αλλά και reservations) καθώς και σε εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων σε νησιωτικούς προορισμούς όπου συμμετείχε ή είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.

Παράλληλα έχει διατελέσει εκπαιδευτής νεοπροσληφθέντων στην Booking.com και έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σαν mentor / coach στο Job Pairs. Επιπλέον, έχει διδάξει στο Metropolitan College και στο Alpine Swiss Management School ενότητες όπως: Human Resources Management, Hospitality Operations, Front Office and Housekeeping Operations και Contemporary Issues in Tourism. Ταυτόχρονα, είναι συνεργάτης του INSETE σε project ψηφιακής ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού ενώ συνεργάζεται και με την Guidepoint σαν ανεξάρτητος σύμβουλος σε θέματα ecommerce ξενοδοχείων.

Την παρούσα στιγμή εργάζεται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο σαν καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Oxford Brookes University στο μάθημα Tourism Digital Distribution Strategies και είναι υπεύθυνος των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει η παγκοσμίου φήμης σχολή ξενοδοχειακών σπουδών της Λωζάννης, Ecole Hotelier De Lausanne.

Τέλος, είναι ενεργός αρθρογράφος σε δημοφιλείς ιστοσελίδες του ελληνικού τουριστικού χώρου με παρουσία και ομιλίες σε διεθνή συνέδρια που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Τον συντονισμό των σεμιναρίων με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει 4μελής επιτροπή που απαρτίζεται από τους :

Διαμαντής Μαθηνός Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σκιάθου | Μάγδα Πειστικού Επικεφαλής σχολής τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου | Νικόλαος Τζούμας Δημοσιογράφος | Βίκυ Αξιαρλή Επιχειρηματίας μέλος Δ.Σ. του ΕΕΣΥΣ

Μετά το πέρας κάθε μαθημάτων θα αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης μόνο σε όσους θα έχουν εγγραφεί και θα βρίσκονται online στην παρουσίαση.

Η όλη διοργάνωση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και την Αντιδημαρχία Τουρισμού, ενώ υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου

Πηγή: skiathoslife.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *