Συνεργασία της Liknoss με την TUI για την παροχή δραστηριοτήτων και εκδρομών

Η Liknoss, η ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας στις online κρατήσεις, επιλέγει την TUI, τον κορυφαίο τουριστικό όμιλο στον κόσμο, ως Tours & Activities partner σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στη νέα συνεργασία, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της Liknoss θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 55.000 προσεκτικά επιλεγμένες «εμπειρίες», σε πάνω από 100 χώρες.

Η συμφωνία με την TUI στοχεύει στη δημιουργία επιπλέον αξίας σε μια πολύ δυναμική και ανταγωνιστική αγορά. Δρώντας συμπληρωματικά στη διαχείριση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, η πλατφόρμα της TUI δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της Liknoss να ενισχύσουν την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών τους προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως είναι οι περιηγήσεις σε αξιοθέατα, παραστάσεις, γαστρονομικές απολαύσεις και εκδρομές και ταυτόχρονα να προσθέσουν μια ακόμη πηγή εσόδων στις επιχειρήσεις τους. Μερικά μόνο από τα οφέλη των παρεχόμενων υπηρεσιών της νέας συνεργασίας είναι η ασφαλή και εύκολη διαδικασία κράτησης, η άμεση επιβεβαίωση και αποστολή αποδεικτικών ψηφιακών εισιτηρίων και vouchers, οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και η υποστήριξη από την ομάδα της TUI, 365 ημέρες το χρόνο.

experiences«Με την επανεκκίνηση του τουρισμού να πλησιάζει, η συμφωνία μας με την ΤUI αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Liknoss να παρέχουμε στους συνεργάτες μας παγκόσμιας κλάσης ταξιδιωτικές υπηρεσίες στη διεθνή online αγορά» δήλωσε ο Μιχάλης Μαυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Liknoss για να συμπληρώσει «Η ψηφιακή πλατφόρμα της TUI διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προσεκτικά επιλεγμένων δραστηριοτήτων και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους συνεργάτες μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την TUI, τον κορυφαίο τουριστικό Όμιλο, για να προσφέρουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.»

Η νέα συνεργασία με την TUI αποτελεί την πρώτη ενσωμάτωση ταξιδιωτικών ψηφιακών υπηρεσιών τρίτων παρόχων στην πλατφόρμα της Liknoss και το πρώτο βήμα στη ψηφιακή στρατηγική της εταιρείας για να προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών τεχνολογικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και τη δυνατότητα να διαθέτουν στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδιού.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Liknoss, μια εταιρεία η οποία όπως και η TUI αναγνωρίζει πως οι ψηφιακές λύσεις ενισχύουν την δραστηριότητα και προσφέρουν αξία στους πελάτες του τουριστικού κλάδου» σημείωσε ο Nishank Gopalkrishnan, Chief Business Officer της TUI Musement, που αποτελεί τον πυλώνα Tours & Activities του TUI Group, για να συμπληρώσει «Αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα μιας Τravel Τech εταιρείας που εμπιστεύεται τις ψηφιακές μας λύσεις και αναγνωρίζει το χαρτοφυλάκιο των ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρουμε – μια πραγματική απόδειξη για την εξειδίκευση και τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας.»

Ένα ευρύ φάσμα εκδρομών, δραστηριοτήτων και εισιτηρίων είναι διαθέσιμο στους συνεργάτες της Liknoss. Από ιστορικά walking tours στην Αθήνα και νυχτερινές επισκέψεις στην Ακρόπολη, έως κρουαζιέρες για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και σαφάρι 4Χ4 στη Μύκονο.

Το Liknoss Group

Η Liknoss είναι η ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας σε online κρατήσεις και συστήματα ηλεκτρονικής διανομής και έκδοσης εισιτηρίων και υπηρεσιών στους κλάδους Τουρισμού, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Η εταιρία λειτουργεί το πιο αξιόπιστο Δίκτυο Ψηφιακής Διασύνδεσης της Ελληνικής Ακτοπλοΐας με τον Τουριστικό κλάδο τα τελευταία 21 χρόνια, και διαχειρίζεται πάνω από 26 εκατομμύρια ακτοπλοϊκά εισιτήρια ετησίως με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και ένα από τα πιο εξελιγμένα παγκόσμια συστήματα διανομής (Global Distribution System).

Η Liknoss ιδρύθηκε το 2000 με το όνομα FORTHCRS. Από το 2018, ο Όμιλος Liknoss είναι ο βραχίονας Τεχνολογίας Ταξιδιών και Τουρισμού του ομίλου North Star. Ο Όμιλος North Star Group είναι ένας ανεξάρτητος, διεθνής όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στους κλάδους της Ναυτιλίας, της Τεχνολογίας, της Ενέργειας και του Real Estate και εστιάζει και επενδύει στις  τεχνολογικές εξελίξεις και την καινοτομία.

Ο Όμιλος Liknoss αποτελείται από την CRS Liknoss SA, την Liknoss Italy Srl και την Liknoss Central Europe SA.

Η TUI MUSEMENT

Η TUI Musement είναι ο κορυφαίος πάροχος περιηγήσεων και δραστηριοτήτων που συνδυάζει μια επεκτάσιμη ψηφιακή πλατφόρμα με τοπικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως. Είναι διαθέσιμη σε όλους τους μεγάλους προορισμούς διακοπών και πόλεων για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 28 εκατομμυρίων ετήσιων πελατών της TUI, υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερες από 170.000 εμπειρίες – συμπεριλαμβανομένων εκδρομών, δραστηριοτήτων, εισιτηρίων και μεταφορών. Αυτά πωλούνται μέσω των ιστοτόπων και εφαρμογών Musement και TUI καθώς και μέσω συνεργατών της B2B, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων OTA στον κόσμο, των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των γραμμών κρουαζιέρας. Η TUI Musement είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς ανάπτυξης του Ομίλου TUI.

Ο Όμιλος TUI

Ο Όμιλος TUI είναι ο κορυφαίος τουριστικός όμιλος στον κόσμο και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία εδρεύει στη Γερμανία. Οι μετοχές της TUI είναι εισηγμένες στο FTSE 250, τον κορυφαίο δείκτη του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και στην Regulated Unofficial Market στη Γερμανία. Ο Όμιλος TUI προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από μία πηγή για τους 28 εκατομμύρια πελάτες του, συμπεριλαμβανομένων 21 εκατομμυρίων στις ευρωπαϊκές εθνικές εταιρείες. Ολόκληρη η τουριστική αλυσίδα είναι κάτω από μια στέγη. Αυτό περιλαμβάνει πάνω από 400 ξενοδοχεία και θέρετρα με επώνυμα εμπορικά σήματα όπως RIU, TUI Blue και Robinson και 15 κρουαζιερόπλοια, από τα MS Europa και το MS Europa 2 στην κατηγορία πολυτελείας, τον στόλο Mein Schiff της TUI Cruises και κρουαζιερόπλοια στην Marella Cruises στην Αγγλία.

Ο όμιλος περιλαμβάνει επίσης κορυφαίες μάρκες ταξιδιωτικών πρακτορείων και διαδικτυακές πλατφόρμες μάρκετινγκ σε όλη την Ευρώπη, πέντε αεροπορικές εταιρείες με περισσότερα από 100 σύγχρονα αεροσκάφη μέσης και μεγάλης απόστασης και πάνω από 1.000 ταξιδιωτικά γραφεία. Εκτός από την επέκταση της βασικής δραστηριότητας με ξενοδοχεία, η TUI βασίζεται όλο και περισσότερο στην επέκταση των ψηφιακών πλατφορμών για κρουαζιέρες μέσω επιτυχημένων κοινοπραξιών και δραστηριοτήτων στους προορισμούς διακοπών. Ο όμιλος μεταμορφώνεται σταδιακά σε ψηφιακή εταιρεία.

Η παγκόσμια ευθύνη για βιώσιμη οικονομική, οικολογική και κοινωνική δράση είναι ο πυρήνας της εταιρικής κουλτούρας. Το TUI Care Foundation, που ξεκίνησε από την TUI, έχει έργα σε 25 χώρες που εστιάζουν στις θετικές επιπτώσεις του τουρισμού, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση και στην ενίσχυση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών προτύπων. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζει προορισμούς διακοπών στην ανάπτυξή τους. Το παγκοσμίως ενεργό TUI Care Foundation ξεκινά έργα που δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την επόμενη γενιά.

Πηγή: money-tourism.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *