Η Σκιάθος στο επίκεντρο των διεθνών εκθέσεων τουρισμού μέσω του Elivi Skiathos

Το Elivi Skiathos, εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν, συμμετείχε σε διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, οι οποίες φυσικά λόγω των συνθηκών έγιναν σε διαδικτυακή μορφή.

Έτσι το προηγούμενο διάστημα η Σκιάθος βρέθηκε στο επίκεντρο των μεγαλύτερων διεθνών εκθέσεων, με εκατοντάδες γραφεία τουρισμού και Tour Operators να έρχονται σε πρώτη επαφή με τον προορισμό της Σκιάθου με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών υψηλού luxury profile από την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Συγκεκριμένα, το Elivi Skiathos συμμετείχε στην έκθεση “ILTM 2020”, με εξειδίκευση στο luxury τουρισμό και για πρώτη φορά η Σκιάθος εμφανίστηκε στο χάρτη του συνεδριακού τουρισμού μέσω της “IBTM 2020”, κορυφαία έκθεση με στόχο την εύρεση και προώθηση νέων προορισμών και προτάσεων προσφέροντας νέες εμπειρίες στους πελάτες.

Το ενδιαφέρον εύρημα που προέκυψε είναι πως οι buyers αναζητούν καινούριες προτάσεις προορισμών για τους πελάτες τους, βρίσκοντας ελκυστική πρόταση τη Σκιάθο, λόγω της πλούσιας φύσης που διαθέτει, σε συνδυασμό με τις μοναδικές καταγάλανες παραλίες και τις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης.

Σχετικά με την “IBTM 2020”, έκθεση στην οποία συμμετέχουν buyers και ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται για incentives και corporate groups, πρόκειται για μια προοπτική που μπορεί να αποφέρει έσοδα στην τοπική οικονομία του νησιού σε μήνες που η κίνηση είναι χαμηλή. Χρειάζεται εντατική προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να ενισχυθεί η Σκιάθος ως προορισμός διεθνώς και ειδικά σε αυτά τα κοινά, κάτι που θα στηρίξει σημαντικά και θα ανανεώσει το τουριστικό προϊόν του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην αεροπορική σύνδεση του νησιού με διάφορες πόλεις της Ευρώπης, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσέλκυση αυτού του πελατολογίου.

Τo Elivi Skiathos συνεχίζει τις ενέργειες εξωστρέφειας για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλού profile, με στόχο να καταστεί η Σκιάθος luxury προορισμός παγκοσμίως.

Πηγή: www.traveldailynews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *