Η Ryanair εισάγει εφαρμογή για πιστοποιητικό Covid

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ

Η Ryanair κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή, την “Covid-19 Travel Wallet”, η οποία είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή που χρησιμοποιεί η εταιρία (Ryanair app).

Οι πελάτες μπορούν πλέον να ανεβάσουν αρνητικά τεστ PCR, τα αποδεικτικά στοιχεία τους για εμβολιασμό Covid και άλλα έγγραφα Covid που ενδέχεται να απαιτούνται για ταξίδια στην ΕΕ αυτό το Kαλοκαίρι.

Η επιτυχής διάθεση εμβολίων Covid θα σημάνει την επιστροφή των ταξιδιών διακοπών στην ΕΕ το Καλοκαίρι του 2021 και το “Covid-19 Travel Wallet” ελπίζεται να κάνει τα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ, όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα για τους πελάτες.

Η Ryanair είναι πεπεισμένη ότι το πρόγραμμα διάθεσης εμβολίων στην ΕΕ θα καταργήσει τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην ΕΕ εγκαίρως για τις σχολικές διακοπές (Ιούνιος έως Σεπτέμβριος) και εν τω μεταξύ, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, η οποία θα φιλοξενήσει όλα τα σχετικά με τον Covid έγγραφα, σε ένα σημείο, που θα διευκολύνει την διαδικασία στα αεροδρόμια την ημέρα του ταξιδιού.

Δεδομένου ότι οι κυβερνήσεις της ΕΕ δεν θα έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για αυτό το καλοκαίρι, όπως εκτιμά η εταιρία, η Ryanair λαμβάνει υπόψη ότι ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα ταξιδιωτικά έγγραφα Covid από ορισμένες χώρες της ΕΕ και το νέο “Covid-19 Travel Wallet” της Ryanair διασφαλίζει ότι οι επιβάτες έχουν αποθηκεύσει όλα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα Covid-19, με ασφάλεια σε ένα μόνο σημείο.

Η διευθύντρια Μάρκετινγκ της Ryanair, Dara Brady, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς για την κυκλοφορία του Ryanair C-19 Travel Wallet καθώς ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή των οικογενειακών διακοπών το καλοκαίρι του 2021. Πολλοί πελάτες της Ryanair θα κάνουν τις πρώτες διακοπές τους μέσα σε ένα χρόνο, τηρώντας τις νέες ταξιδιωτικές οδηγίες και αυτό το C-19 Travel Wallet επιτρέπει στους πελάτες να αποθηκεύουν όλα τα έγγραφα Covid τους, όπως αποτελέσματα δοκιμών PCR, φόρμες εντοπισμού επιβατών και πιστοποιητικά εμβολίων στο μια τοποθεσία. Τα καλοκαιρινά δρομολόγια της Ryanair το 2021 είναι προς πώληση – υπόκεινται σε μεταβαλλόμενους κυβερνητικούς περιορισμούς ταξιδιού – και όταν ο υψηλού κινδύνου πληθυσμός της Ευρώπης εμβολιαστεί έως τα τέλη Μαΐου ή Ιουνίου, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα χαλαρώσουν και τα αεροπορικά ταξίδια θα βιώσουν μια έντονη ανάκαμψη”.

Πηγή: money-tourism.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *