Η εφαρμογή που ενώνει επισκέπτες, ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις

Η startup εταιρεία Tourmie ανακοινώνει τη νέα έκδοση της υπηρεσίας της, μια concierge εφαρμογή για κρατήσεις υπηρεσιών εντός και εκτός ξενοδοχείου, η οποία συνδέει εύκολα επισκέπτες, ξενοδοχεία/καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις, προσφέροντας εύκολη διαχείριση και πλήρη έλεγχο των κρατήσεων, αυτοματοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών και αύξηση των εσόδων τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Tourmie, η νέα έκδοση σχεδιάστηκε με σκοπό να καλύψει σε μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων φιλοξενίας και τουρισμού καθώς βαδίζουν στη μετά COVID εποχή, και να προσφέρει μια καλύτερη προετοιμασία γι’ αυτή τη νέα και απαιτητική σεζόν του 2021. Επιπλέον, η νέα έκδοση περιλαμβάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις και προσθήκες, τόσο σε νέα χαρακτηριστικά, όσο και σε επεξηγήσεις, ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει στους χρήστες της εφαρμογής μια καλύτερη εμπειρία και μια ευκολότερη πλοήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση δίνει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις να εισάγουν και να προωθούν ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα, τα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, πέρα από τη χρήση της ανανεωμένης και δωρεάν πλατφόρμας κρατήσεων, θα μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους εξατομικευμένη web πλατφόρμα κρατήσεων και να δίνουν πρόσβαση στους επισκέπτες τους σε υπηρεσίες που παρέχονται εντός και εκτός ξενοδοχείου.

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τη Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, παράλληλα με τη συμμετοχή της Tourmie στην ΙΤΒ Berlin Now, τη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση στον κόσμο, όπου θα συμμετάσχει μαζί με τον επιταχυντή CapsuleT Accelerator, μέσω της συνεργασίας του ΞΕΕ και του ΕΟΤ.

Η εγγραφή στην εφαρμογή είναι δωρεάν, ενώ διαθέτει και premium έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδοχεία, για την οποία η Tourmie προσφέρει σε κάθε τρίμηνη συνδρομή τρεις επιπλέον μήνες δωρεάν, έως και τις 31 Απριλίου 2021.

Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ, για να λάβετε ένα δωρεάν demo της εφαρμογής και μια ανάλυση των αναγκών σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tourmie:

Tourmie για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα

Tourmie για ταξιδιωτικές και τουριστικές επιχειρήσεις

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *