Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου: Στόχος το νησί μας να παραμείνει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, που προέκυψαν απο τις αρχαιρεσίες της 2ας Αυγούστου 2020, με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ.

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευστάθιος Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος: Ανδριτσόπουλος Παναγιώτης
Γραμματέας: Διολέττα Ουρανία
Ταμίας: Διολέττας Γεώργιος
Μέλος: Αϊβαλιώτης Δημήτριος

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με έντονους ωστόσο προβληματισμούς για την νέα πραγματικά δύσκολη εποχή για τον τουρισμό, ειδικότερα λόγω του Covid-19. Πιο αναγκαία από ποτέ κρίθηκε η ανάγκη συνεργασίας με όλους ανεξαιρέτως τους τοπικούς φορείς όσο και με μη τοπικούς, όπως π.χ. η ΠΟΞ.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, στο πλαίσιο της αμεσότερης και καλύτερης επικοινωνίας, τόσο μεταξύ των μελών της, όσο και με τους επιχειρηματίες και συνολικά με την κοινωνία της Σκιάθου, καθώς και με κάθε φορέα και παράγοντα του νησιού, προχωρά επίσης στη δημιουργία Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας με υπεύθυνο τον Θοδωρή Κ. Τζούμα. Στόχος είναι στο εξής να υπάρχει διαρκής και αποτελεσματική ενημέρωση και επικοινωνία σχετικά με τις δράσεις, την προσφορά και με κάθε θέμα που απασχολεί την Ένωση και την κοινωνία της Σκιάθου.

Η Ένωση θα επιδιώξει να σταθεί δίπλα στα μέλη της και να συνεργαστεί με όλους τους φορείς, ώστε να εξακολουθήσει να αποτελεί το νησί μας έναν από τους κορυφαίους προορισμούς. Με προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, με συνεργασία και ρηξικέλευθες αποφάσεις, όλοι πρέπει να δράσουμε σαν ομόκεντροι κύκλοι για το νησί που αγαπάμε.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

ΠΗΓΗ: istigmes.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *