Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη εν όψει τουριστικής περιόδου

Δελτίο Τύπου

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των μελών της, εν όψει της τουριστικής περιόδου του 2021, κάνοντας αναφορά στους προβληματισμούς που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Ευσταθίου, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο του Μαΐου, που θα διανύσουν οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και πως με τα τωρινά δεδομένα το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Σκιάθου, μεταφέρεται για τις αρχές Ιουνίου. Ο κ. Ευσταθίου έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Υπ. Τουρισμού κ. Θεοχάρη, του μετέφερε τους προβληματισμούς των ξενοδόχων της Σκιάθου αλλά και των επιχειρηματιών του τουρισμού για την φετινή τουριστική σεζόν.

Ο κ. Ευσταθίου, ενημέρωσε τα μέλη για την πρωτοβουλία «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜοU» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με την υποστήριξη της ΠΟΞ, επισήμανε πως και η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου θα δηλώσει το παρόν στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία και θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη σε αυτή την επένδυση για την ελληνική φιλοξενία.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *