Εγχειρίδιο – Οδηγός εφαρμογής Νέων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων από την South East Europe Long Term Care

Τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ίσως δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τα περσινά, έχουν όμως σημαντικές προσθήκες/αφαιρέσεις, στη λεπτομέρεια ειδικά στην προσφορά των γευμάτων, στην καθαριότητα και στο Σχέδιο Διαχείρισης Υπόπτου Κρούσματος.

Επιπλέον σε κάθε κεφάλαιο των Πρωτοκόλλων επισυνάπτεται, ή όχι, σχετική νομοθεσία περί πχ. της διάθεσης απορριμμάτων καθαρισμού του δωματίου επιβεβαιωμένου κρούσματος, του τρόπου καθαρισμού του δωματίου κλπ, που πρέπει να διαβαστεί, αναλυθεί, καταγραφεί από τον ξενοδόχο στο Σχέδιο Δράσης Καταλύματος,  καθώς και να εκπαιδευτεί ενδελεχώς το προσωπικό του κάθε καταλύματος, κατάλληλα.

Η ΚΣΔ μαζί με την εταιρεία South East Europe Long Term Care, προσφέρουν τη λύση σε ένα τέτοιο δαίδαλο, μόλις 3 εβδομάδες πριν ανοίξει η τουριστική σεζόν στην Ελλάδα, με ένα Εγχειρίδιο Οδηγό Εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων όπου περιγράφονται βήμα – βήμα με κάθε λεπτομέρεια, όλες οι πράξεις που πρέπει να τελέσει κάθε μέλος του προσωπικού, η διοίκηση και οι προμηθευτές σε κάθε τομέα της ξενοδοχίας: οροφοκομία, εστίαση, μεταφορές, εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες με συμπερίληψη – πολύ βασικό – όλης της αναφερόμενης μεν κείμενης νομοθεσίας όπως αναγράφεται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, που δεν αναλύεται όμως στη καθημερινή πράξη στα ξενοδοχεία και την εστίαση.

Τι περιλαμβάνει

Το πρότυπο Εγχειρίδιο – Οδηγός Εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων αποτελείται από 10 κεφάλαια, με ανάλυση των Πρωτοκόλλων για το καθένα: Σχέδιο Δράσης, Σχέδιο Διαχείρισης Υπόπτου Κρούσματος, Επικοινωνία, Οροφοκομία, Εστίαση, Υποδοχή, Κοινόχρηστοι χώροι, Μεταφορές, Πισίνες, Κλιματισμός.

Το κόστος του Εγχειρίδιου διαμορφώνεται ως εξής:

Κατάλυμα 1- 50 δωματίων:        50 €

Κατάλυμα 51-100 δωματίων:    100 €

Κατάλυμα 101-150 δωματίων:  150 €

Κατάλυμα 150+ δωματίων:       250 €

Παραγγελίες

Για τις παραγγελίες σας, αλλά και αν επιθυμείτε την προσωποποιημένη προσαρμογή των πρωτοκόλλων στο κατάλυμα σας, μαζί με τηλεδιάσκεψη για την απάντηση αποριών και ερωτήσεων του προσωπικού στα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα,  συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *