Δυναμικό παρών της Σκιάθου στη 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2021”

Ολοκληρώθηκε χθες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η τριήμερη 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2021”, με τη συμμετοχή των περισσότερων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας.

Το παρών έδωσε και η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, με τον πρ. Αλέξανδρο Ευσταθίου να παρίστανται, στο Συμβούλιο Προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων της ΠΟΞ, με συμμετοχή σύσσωμης της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ.

Από τις ξενοδοχειακές μονάδες της Σκιάθου, έδωσε το παρών το Alkyon Hotel και το Skiathos Palace, όπου εκπροσωπήθηκαν από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Alkyon, κ. Παναγιώτη Καλαντζή.

image00007 scaled

image00012 scaled

Επίσης, δήλωσε την παρουσία του και ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts που εκπροσωπήθηκε από τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Μάκη Κουκουλάκη.

image00001 scaled

Ο κ. Ευσταθίου εκπροσωπώντας και τον Όμιλο διαχείρισης προορισμών Dolphin, πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη του Υπ. Τουρισμού, προς ενημέρωση σχετικά με θέματα, που θα απασχολήσουν στο προσεχές διάστημα δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως αυτός της Σκιάθου.

image00006 scaled

image00003 scaled

image00005 scaled

Θ.Τ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *