Πρότεινε και κέρδισε!

Οι αποφάσεις και οι ενέργειες του σήμερα από όσους τις κάνουν είναι αυτές που θα επηρεάσουν τις επόμενες γενιές. Θετικά ή αρνητικά. Σίγουρα όμως αφήνουν το αποτύπωμα του σήμερα στα όσα θα κληθούν οι επόμενες γενιές να αντιμετωπίσουν αύριο.

Η Σκιάθος είναι και θα είναι ένας τόπος για τον οποίο ο τουρισμός έχει μεγάλη αξία. Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, με τον διαγωνισμό  αυτό, βάζει τους νέους του νησιού ενεργά στον διάλογο και τη λήψη αποφάσεων που θα τους αφορούν στο μέλλον. Παράλληλα τους προκαλεί να προβληματιστούν από νωρίς με σκέψεις που θα τους ετοιμάσουν από νωρίς για τα θέματα που πολλοί από αυτούς σε μερικά χρόνια θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν.

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι 31 Αυγούστου για νέους 16-25 ετών, υποχρεωτικά Σκιαθίτες! 

Οι απαντήσεις θα δίδονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ένωσης ξενοδόχων και θα αφορούν 3 θεματικές:

    • Ιδέες για αποτελεσματική προώθηση του νησιού
    • Ιδέες για νέες εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο νησί
    • Ιδέες για επιμήκυνση τις σεζόν

 

Η καλύτερη ιδέα από κάθε θεματική, θα βραβευτεί σε εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου με ένα smartphone ενώ ο καθένας μπορεί να συμμετέχει από μια μόνο φορά σε κάθε θεματική, όμως μπορεί να υποβάλει συμμετοχή και στις 3 θεματικές!

iStock 1652328039

Οι κορυφαίες ιδέες που θα βραβευτούν, θα προωθηθούν από την ένωση στον Δήμο Σκιάθου ώστε να εξεταστούν για μελλοντική υλοποίησή τους.

Κριτική επιτροπή

Τζούμας Θοδωρής, Δήμαρχος Σκιάθου

Ευσταθίου Αλέκος, Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Καραθάνος Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Νεολαίας

Παπαδούλια Ματούλα, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Παιδείας

Τσαρούχης Άκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

Γράψε την ιδέα σου εδώ!